Vmic4 — це конденсаторний мікрофон, що живиться від батареї AAA, для камер, мобільних пристроїв тощо. Компактний і легкий, він міцний і наповнений різними корисними функціями. З гнучкими звуковими елементами керування, зовнішнім мікрофонним входом, виходом для навушників, резервним кріпленням, а також включає вітрозахист та вихідні кабелі TRS і TRRS. Це робить Vmic4 неймовірно універсальним мікрофоном, який ідеально підходить для інтерв’ю, відеоблогів і створення будь-якого контенту.

Vmic4 оснащений двома капсулями: суперкардіоїдним капсулем, спрямованим вперед, і кардіоїдним капсулем, спрямованим назад. Дозволяє записувати аудіо з передньої та задньої частин мікрофона. Спрощує запис перед мікрофоном, як із традиційним мікрофоном, або перед і позаду мікрофона, що ідеально підходить для інтерв’ю на камеру та ведення відеоблогів поза камерою. Він оснащений 3-ступеневим регулятором посилення з підсиленням +10 дБ для надзвичайно чистого посилення на камерах із шумними попередніми підсилювачами, 0 дБ для високоякісних попередніх підсилювачів і накладкою -10 дБ для чіткого захоплення гучних звуків без спотворень. Він також має фільтр високих частот 200 Гц для усунення низькочастотного шуму, який може зіпсувати запис.

Зовнішній 3,5-мм мікрофонний вхід, вихід для навушників із кабелями TRS і TRRS
Vmic4 оснащений 3,5-мм мікрофонним входом із підтримкою живлення, що дозволяє підключати другий мікрофон до камери чи мобільного пристрою. Ідеально підходить для додавання бездротової системи,  або будь-якого мікрофона, який ви виберете, без потреби в мікшері. Він оснащений виходом для навушників 3,5 мм для відстеження звуку в режимі реального часу, що є вкрай важливою функцією, якщо на вашій камері чи мобільному пристрої немає виходу для навушників. Він також має вихід 3,5 мм і включає вихідні кабелі TRS і TRRS для сумісності з камерами, смартфонами, планшетами та багатьма іншими. Легко підключайте  TRRS Lightning або USB-C до 3,5 мм (не входить у комплект) для мобільних пристроїв без входу 3,5 мм.

Vmic4 має резервне кріплення для “черевика” на верхній частині мікрофона, ідеальне для встановлення світлодіодних ліхтарів, бездротових мікрофонних приймачів та інших аксесуарів. У нього входить вітрозахист для зйомок на вулиці та в умовах сильного вітру. Він не тільки блокує вітер із передньої та задньої капсул, але й має доступ до всіх елементів керування та кріплення черевика. Отже, вам ніколи не доведеться знімати вітрозахист, щоб використовувати Vmic4 на повну. Також у комплект входить захисний чохол на блискавці з литим мікрофонним відділенням і сітчастою кишенею для безпечного зберігання мікрофона, усіх аксесуарів і кабелів.

Комплектація

1 х мікрофон Vmic4 на камеру
1 х вітрозахист
1 х 3,5 мм TRS до 3,5 мм TRS кабель
1 х 3,5 мм TRS до 3,5 мм TRRS кабель
1 х спеціальний розкладний чохол на блискавці
1 х інструкція
1 х гарантійний талон

Характеристики

Тип мікрофона: Подвійний капсульний конденсаторний мікрофон
Передня капсула Полярна діаграма: Суперкардіоїдна
Чутливість передньої капсули: -35 дБ±3 дБ (0 дБ=1 В/Па, при 1 кГц)
Задня капсула Полярна діаграма: Кардіоїдна
Чутливість задньої капсули: -45 дБ ± 3 дБ (0 дБ = 1 В/ Па, при 1 кГц)
Вибір підсилення мікрофона: -10 дБ / 0 дБ / +10 дБ
Вибір фільтра високих частот: 200 Гц
Частотна характеристика: 75 Гц-18 кГц Співвідношення
сигнал/шум: 75 дБ
Вхідний аудіороз’єм: мікрофонний вхід 3,5 мм TRS із підтримкою

Потужний
аудіовихід: гніздо 3,5 мм TRS
Вихід для навушників: гніздо 3,5 мм TRS
Розміри: 127,5 x 40 x 32 мм
Вага: 94 г