Даний тримач дає користувачам Blink 500 ProX можливість перетворити свій передавач TX на ручний мікрофон. Ідеально підходить для інтерв’ю, презентацій, репортажу новин, промов, підкастів, встановлення мікрофона на підставці чи подіумі та будь-де, де вам потрібен портативний мікрофон. Просто вставте передавач ProX TX на тримач HM, і ви отримаєте портативний мікрофон.

Тримач HM Transmitter миттєво розширює гнучкість системи Blink 500 ProX. Ідеально підходить для інтерв’ю на вулиці, зйомки тостів на весіллі чи репортажів новин на камеру. HM дає змогу отримати чудовий запис без необхідності підключати мікрофон до об’єкта зйомки. Поєднайте його з прищіпкою для мікрофона (не входить у комплект), або розмістіть його на мікрофонній підставці чи подіумі для підкастів, виступів і презентацій, або навіть помістити його на кінці спеціального кріплення та використовувати передавач ProX над головою, як мікрофон “пушку”. Дозволяє розмістити мікрофон там, де він вам потрібен, у будь-який час.

Передавач TX надійно встановлюється в спеціальний паз тримача HM і підключається до TX через вбудовані контакти. Вбудована батарея ємністю 1100 мАг живить і заряджає передавач у тримачі з більш ніж 2-кратною повною зарядкою. Забезпечуючи більш ніж утричі довше тривалість роботи передавача TX. До комплекту входить поролоновий вітрозахист, який захищає від ударів, шуму вітру тощо.

Комплектація
1 x Blink 500 ProX HM
1 x поролоновий вітрозахист
1 х фіксатор
1 x акрилова панель
1 кабель для заряджання USB-A – USB-C

Специфікація
Живлення: вбудований літій-іонний акумулятор 3,7 В / 1100 мАг
Порт зарядки: USB-C
Сумісні передавачі: Blink 500 ProX TX2, TXR, TXL і TXQ (передавач TXQ не може заряджатися)
Розміри: 195,5 × 43,5 × 22 мм
Вага: 71 г
Робоча температура: від 0 ℃ до 50 ℃
Температура зберігання: від -20 ℃ до +55 ℃