НОВИНКА !!!

SR-EA2D — це корисний аудіоінтерфейс Lightning, що монтується на пристрої для мікрофонів TRS і TRRS та інших аудіоджерел. Ідеально підходить для творців мобільного контенту: iPhone та iPad. Він забезпечує живлення мікрофонів і має вихід 3,5 мм для моніторингу звуку в реальному часі (залежно від програми), відтворюючи його за допомогою навушників або для підключення до активних колонок. Надкомпактний, надзвичайно легкий і простий у використанні, він сумісний з Apple iPhone і iPad з Lightning.

SR-EA2D оснащений 3,5-мм мікрофонним входом із підтримкою живлення та перемикачем TRS/TRRS, що дозволяє використовувати будь-який мікрофон 3,5 мм. Ідеально підходить для підключення петличного мікрофона, мікрофона гарнітури, бездротового мікрофонного приймача, або будь-якого мікрофона з виходом 3,5 мм. Ви також можете підключити будь-яке джерело звуку 3,5 мм або зовнішній мікшер, як-от Saramonic AX1 або SmartRig+. SR-EA2D завжди готовий до запису, не має значення, TRS чи TRRS, живиться від батареї чи пристрою.

Вихід для навушників 3,5 мм для моніторингу в реальному часі
Мікрофони та аудіоадаптери для iPhone та iPad не є чимось новим, але з більшістю існує одна проблема: немає способу відстежувати звук в режимі реального часу або відтворювати без зняття мікрофона. SR-EA2D вирішує цю проблему за допомогою 3,5-міліметрового виходу для навушників, що дозволяє контролювати звук в реальному часі при записі (залежно від програми) і дозволяє відтворювати без видалення інтерфейсу.

Специфікація
Мікрофонний вхід: позолочене гніздо 3,5 мм TRS або TRRS (перемикається)
Вихід для навушників: позолочене гніздо 3,5 мм TRS
Цифровий роз’єм: Lightning
Частотна характеристика: від 20 Гц до 20 кГц
Посилення звуку: 24 дБ
Роздільна здатність запису: 16-біт / 44,1 кГц і 16-біт / 48 кГц
THD+N: ≤0,03% @-30dBu рівень вхідного аудіо
Вихідна потужність навушників: 15 мВт
Вимоги до живлення: Забезпечується пристроєм iOS
Розміри: 49 x 16 x 10 мм
Вага: 8 г
Робоча температура: від 0 ℃ до 50 ℃
Температура зберігання: від -10 ℃ до 50 ℃