Акційний розпродаж -15% ! 

 

SR-BH600 — це бездротові Bluetooth-навушники з шумопоглинанням. Створені для забезпечення найкращого звуку під час прослуховування музики, перегляду фільмів чи відео та ігор. Вони оснащені 40-мм динаміками, які забезпечують високоякісний звук з повно частотною характеристикою та покращеними басами. Активне шумопоглинання (ANC) дає користувачам свободу від шуму та факторів, що відволікають. Це робить їх ідеальними для поїздок або подорожей. Конструкція накладок на вухах має повітропровідну структуру та м’які шкіряні амбушюри, що дозволяють користувачам комфортно носити їх годинами. Завдяки автономній роботі до 16 годин або 12-годинному режиму роботи з ANC вони мають достатню потужність для використання протягом усього дня або тривалих польотів. Вони також оснащені вбудованим мікрофоном для кристально чистих телефонних дзвінків або віртуальних зустрічей, захисним футляром, 3,5-мм кабелем для дротового використання та аудіоадаптером для використання у літаках.

Технологія Bluetooth 5.0 і ANC
Навушники SR-BH600 оснащено передовою технологією Bluetooth 5.0. Надання користувачам найкращої якості бездротових функцій, доступних за допомогою швидкого та надійного з’єднання, кращого ніж Bluetooth 4. Увімкніть активне шумопоглинання (ANC) коли вам потрібно, щоб насолоджуватися музикою, відео, фільмами або навіть працюйте, навчайтеся в спокої, не чуючи шуму та факторів, що відволікають. З навушниками  SR-BH600 поїздки транспортом та тривалі перельоти набагато .зручніші

Комфорт і потужність протягом усього дня
Надзвичайно легка вага цієї моделі зменшує навантаження на вашу голову та шию.  SR-BH600 створено для комфорту. Вони мають повітрепровідний дизайн амбушюрів з м’якої дихаючої шкіри, що забезпечує комфорт, дозволяє носити навушники цілий день. SR-BH600 також здатні грати цілий день, з 16-годинним автономним режимом або 12-годинним режимом роботи з ANC, вони стануть ідеальним супутником вашого довгого робочого дня або польоту.

Спрощене керування за допомогою універсального зв’язку
SR-BH600 забезпечує тактильні елементи керування для легкого доступу до елементів керування гучністю, медіа-плеєра та телефону, а також усуває ризик зупинення музики під час кожного дотику до навушників. Доступ до програм цифрових помічників, таких як Siri, Google Assistant і Alexa, настільки ж простий, що дає вам повний контроль, не торкаючись пристрою. Коли прийде час зателефонувати або приєднатися до віртуальної зустрічі, не потрібно знімати навушники, просто підключайтеся, і ви завжди будете звучати чудово з внутрішнім мікрофоном SR-BH600.

Специфікація

Технологія : Bluetooth Version: 5.0
Радіус дії: не менше 10 м
Частотний діапазон: 20Hz-20KHz
Аудіо формат: SBC and AAC Audio Codecs
Опір: 32Ω
Діаметр драйверу: 40mm
Місткість зарядного кейсу: 400mAh
Час заряджання: прибл. 2.5 год.
Час роботи: 12 год з увімкненим шумопоглинанням / 16 годин без шумопоглинання
Розміри: 185 × 170 × 75 мм
Вага: 230g